Εύβοια: «Βήμα ταχύ» για ανάπλαση της παραλίας στην Αμάρυνθο- Σε τι φάση είναι το έργο
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: «Βήμα ταχύ» για ανάπλαση της παραλίας στην Αμάρυνθο- Σε τι φάση είναι το έργο

Στόχος του σημαντικού, για την Εύβοια, έργου είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όχι μόνο των κατοίκων της Αμαρύνθου αλλά και των επισκεπτών της.

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης στην παραλία της Αμαρύνθου, με τη δεύτερη φάση του έργου να έχει αρχίσει ήδη από την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023.

Σχετική ενημέρωση αναφέρει, ότι οι καταστηματάρχες πρέπει να απομακρύνουν τον εξοπλισμό των καταστημάτων τους, καθώς τη Δευτέρα 16/1 ξεκινούν οι εργασίες ανάπλασης για το υπόλοιπο κομμάτι της παραλίας.

Στόχος του έργου είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όχι μόνο των κατοίκων της Αμαρύνθου αλλά και των επισκεπτών της.

Το έργο υλοποιείται με πόρους από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ενώ θα ξεκινήσει από το κατάστημα Gorgona di Stefano προς το πάργκινγκ και θα συνεχιστεί μεχρι να ολοκληρωθεί και η δεύτερη φάση.

Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο evima.gr, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, οι εργασίες στην παραλία της Αμαρύνθου που ξεκίνησαν για το υπόλοιπο κομμάτι της περιοχής και αφορούν το κομμάτι των μαγαζιών μέχρι τη θέση parking, στοχέυεται να ολοκληρωθούν μέχρι το Πάσχα.

Μάλιστα, ο εργολάβος που ξεκίνησε από σήμερα τις σχετικές εργασίες έχει ήδη πληρωθεί.

Περί τον Απρίλιο εξάλλου εκτιμούσε πως θα ολοκληρωθοήυν οι εργασίες και ο δήμαρχος Ερέτριας Ιωάννης Δημητρόπουλος.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο evima.gr ο δήμαρχος Ερέτριας, πριν λίγο καιρό, οι εργασίες θα ολοκληρωθούν μέχρι τον Απρίλιο όπου και θα δοθεί ένα πραγματικά υπέροχο έργο τόσο στους καταστηματάρχες όσο και στους πολίτες της Αμαρύνθου.

Καθημερινά εργάζονται πυρετωδώς τα συνεργεία έτσι ώστε να παραδοθεί η παραλία στην ώρα της για τη χρήση εν όψει του καλοκαιριού μιας και η Αμάρυνθος είναι πόλος έλξης αρκετών επισκεπτών.

Πρόκειται για ένα έργο που θα δώσει άλλη πνοή στην πόλη.

Σε ότι αφορά το υπόλοιπο τμήμα αναμένεται να ξηλωθεί και να ανακαινιστεί από το επόμενο φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr