Κακοκαιρία Μπάρμπαρα- Εύβοια: Αγώνας των χειριστών μηχανημάτων για να μείνει ανοικτό το οδικό δίκτυο
Ειδησεις ευβοια

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα- Εύβοια: Αγώνας των χειριστών μηχανημάτων για να μείνει ανοικτό το οδικό δίκτυο

Το Σωματείο Χειριστών και βοηθών μηχανημάτων Ευβοίας θέλει να ευχαριστήσει όλους τους επαγγελματίες του κλάδου  που παρά τις δύσκολες επικίνδυνες και αντίξοες συνθήκες με θερμοκρασίες κάτω του μηδενός καταφέρνουν και διατηρούν το οδικό δίκτυο ανοιχτό .

Για ακόμα μια φορά η Εύβοια δοκιμάζεται από ακραία καιρικά φαινόμενα.

Mε βάση το παραπάνω το Σωματείο Χειριστών και βοηθών μηχανημάτων Ευβοίας θέλει να ευχαριστήσει όλους τους επαγγελματίες του κλάδου  που παρά τις δύσκολες επικίνδυνες και αντίξοες συνθήκες με θερμοκρασίες κάτω του μηδενός οι χειριστές μηχανημάτων καταφέρνουν και διατηρούν το οδικό δίκτυο ανοιχτό .

Παράλληλα, εκφράζουν θερμή παράκληση όχι άσκοπες μετακινήσεις από τους πολίτες.

Με αμείωτα προβλήματα και ταλαιπωρία για τους πολίτες εκδηλώνεται το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας “Μπάρμπαρα” στην Εύβοια καθώς ενδεικτικά, νταλίκα εγκλωβίστηκ στα χιόνια στην περιοχή της Ερέτριας.

Κλειστά παραμένουν τα σχολεία σχεδόν σε όλη την Εύβοια λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα, με δυσκολίες να παρατηρούνται σε διάφορες περιοχές, καθώς αναμένεται δεύτερο κύμα κακοκαιρίας να πλήξει το νησί. Προσπάθειες για να παραμείνει ανοιχτό το οδικό δίκτυο καταβάλλουν οι αρχές.

Επί ποδός βρίσκονται τα συνεργεία των δήμων και της Περιφέρειας προκειμένου να κρατήσουν ανοιχτούς τους δρόμους. Η χιονόπτωση κατά διαστήματα είναι έντονη, αυτή την ώρα κλειστός παραμένει ο δρόμος στο επαρχιακό δίκτυο Λεπούρων – Καρύστου από τους Ζάρακες και κάτω, καθώς η διεξαγωγή των οχημάτων γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Παράλληλα κλειστός είναι ο δρόμος από Ψαχνά προς Μαντούδι στην τοποθεσία των Άκρων, καλώδιο έχει πέσει στη μέση του δρόμου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr