Ανήλικη κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση στη μέση του δρόμου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανήλικη κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση στη μέση του δρόμου

Ένα 11χρονο κορίτσι κατήγγειλε πολύ σοβαρό περιστατικό στην Αστυνομία

Καταγγελία ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση στη μέση του δρόμου έκανε στην αστυνομία ένα 11χρονο κορίτσι το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου.

Το thestival.gr αναφέρει ότι, η ανήλικη ισχυρίστηκε ότι το συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή της Πυλαίας. Η 11χρονη ανέφερε ότι ο άγνωστος την πλησίασε, της έπιασε το πόδι στο ύψος του μηρού και της ζήτησε να την ακολουθήσει.

Εκείνη τον έσπρωξε και έτρεξε για να γλιτώσει. Πλησίασε την είσοδο ενός super market στην οδό Κρήτης και από εκεί κάλεσε στο τηλέφωνο μια συνομίληκή της για να της πει ότι διατρέχει κίνδυνο.

Η φίλη της την στιγμή που δέχτηκε το τηλεφώνημα βρισκόταν έξω από νηπιαγωγείο της περιοχής. Ζήτησε άμεσα βοήθεια από μια νηπιαγωγό. Η νηπιαγωγός κάλεσε το 100 και ανέφερε το περιστατικό.

Οι αρχές εντόπισαν την 11χρονη που έκανε την καταγγελία ενώ υπάλληλος του σούπερ μάρκετ επιβεβαίωσε ότι την είδε έξω από το σούπερ μάρκετ να μιλά ταραγμένη στο τηλέφωνο. Αστυνομικοί ερευνούν την υπόθεση και εξετάζουν αν ευσταθεί η καταγγελία της 11χρονης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr