Χαλκίδα: 15χρονη κατήγγειλε 20χρονο για αποπλάνηση – Τι ισχυρίζεται ο νεαρός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα: 15χρονη κατήγγειλε 20χρονο για αποπλάνηση – Τι ισχυρίζεται ο νεαρός

ΓΙα το περιστατικό ειδοποίησε την αστυνομία άτομο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος της 15χρονης με τον νεαρό να ισχυρίζεται πως ό,τι έγινε μεταξύ τους ήταν συναινετικό

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει περιστατικό αποπλάνησης ανήλικης που είδε το φως της δημοσιότητας στη Χαλκίδα.

Πιο αναλυτικά μία 15χρονη κατήγγειλε έναν 20χρονο για αποπλάνηση, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι η μεταξύ τους ερωτική περίπτυξη έγινε με τη θέληση της ανήλικης κοπέλας.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 15χρονη εκμυστηρεύτηκε σε συγγενικό της πρόσωπο πως το βράδυ του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου συναντήθηκε με τον 20χρονο με τον οποίο αφού πήγαν βόλτα κατέληξαν σε μία πολυκατοικία στο κέντρο της Χαλκίδας όπου και το κορίτσι του έκανε στοματικό έρωτα.

Το πρόσωπο που ανήκει στο στενό οικογενειακό περιβάλλον της νεαρής κοπέλας κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, με στελέχη της Ασφάλειας Χαλκίδας να αναζητούν και να εντοπίζουν τον 20χρονο το μεσημέρι της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου, οπότε και προχώρησαν στην σύλληψή του με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου.

Ο νεαρός ο οποίος «τα έχασε» όταν είδε μπροστά τους τους αστυνομικούς αφού παραδέχτηκε πως συνευρέθηκε ερωτικά με την 15χρονη, ισχυρίστηκε πως ό,τι έγινε έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας.

Σε βάρος του ασκήθηκε αυτεπάγγελτα δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αποπλάνηση ανηλίκου και τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου οδηγήθηκε αρχικά στον Εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή όπου ο 20χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.

Εχθές Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου ο νεαρός επρόκειτο να οδηγηθεί εκ νέου στον ανακριτή να απολογηθεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι οικογένειες των δύο νεαρών που είναι σε μεγάλη αναστάτωση βρίσκονται σε συζητήσεις και υπάρχει ακόμα και το ενδεχόμενο η πλευρά της 15χρονης να αποσύρει την καταγγελία.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr