Χαλκίδα: Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Αυλίδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα: Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Αυλίδα

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Αυλίδα

Παιδικές φωνές και μελωδίες γέμισε χθες, Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, ο προαύλιος χώρος του Δημαρχείου στο Βαθύ, στην εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της Δημοτικής Ενότητας Αυλίδας.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλκιδέων, τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου Βαθέος και του Εκπολιτιστικού, Επιμορφωτικού, Εξωραϊστικού Συλλόγου Βαθέος, τα μέλη των Κ.Α.Π.Η Αυλίδος και του Πολιτιστικού Συλλόγου Δοκού “Άνοιξη” και η ορχήστρα των σπουδαστών της Σχολής Παραδοσιακής Μουσικής “Γέφυρες”, δημιούργησαν μια βραδιά γεμάτη λάμψη.

Η Δήμαρχος Χαλκιδέων έκανε την αντίστροφη μέτρηση, ευχόμενη καλές γιορτές σε όλους και δίνοντας συγχαρητήρια στον Αντίδήμαρχο της Δ.Ε κ. Ελευθέριο Λειβαδίτη και τους εργαζόμενους της Δημοτικής Ενότητας, στην Πρόεδρο, το ανθρώπινο δυναμικό και το Διοικκητικό Συμβούλιο του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ., στον Πρόεδρο και το Συμβούλιο της Κοινότητας και σε όλους όσους βοήθησαν στην εκδήλωση. «Είμαι χαρούμενη που είμαστε εδώ σήμερα χωρίς μάσκες, αλλά ακόμα πιο χαρούμενη γιατί του χρόνου θα είμαστε πάλι μαζί, σε μια πολύ μεγάλη γιορτή, στην καινούρια μας πλατεία. Όλα αυτά μας γεμίζουν αισιοδοξία. Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα και το νέο έτος να φέρει πάνω απ’ όλα υγεία και χαρές.».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr