ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eρέτρια: Τρώνε «του σκασμού» και φεύγουν πριν το λογαριασμό- H μαρτυρία καταστηματάρχη στο evima.gr

Το φαινόμενο που προβληματίζει την εστίαση της Εύβοιας, παρατηρείται συγκεκριμένα στην περιοχή της Ερέτριας με πρόσφατο περιστατικό να λαμβάνει χώρα το σαββατοκύριακο που μας πέρασε σε ταβέρνας στην Παραλία.
Eρέτρια: Τρώνε «του σκασμού» και φεύγουν πριν το λογαριασμό- H μαρτυρία καταστηματάρχη στο evima.gr

Ανησυχία σε καταστηματάρχες εστίασης στην Εύβοια έχουν προκαλέσει τα κρούσματα “τζαμπατζήδων” που επισκέπτονται τις επιχειρήσεις παραγγέλνουν πλήθος πιάτων από τους καταλόγους, κάνοντας μεγάλους λογαριασμούς και το “σκάνε” πριν να πληρώσουν.

Το φαινόμενο παρατηρείται συγκεκριμένα στην περιοχή της Ερέτριας με πρόσφατο περιστατικό να λαμβάνει χώρα το σαββατοκύριακο που μας πέρασε σε ταβέρνας στην Παραλία.

Όπως περιέγραψε μιλώντας στο evima.gr η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης πρόκειται για μια πολυμελής παρέα 10 ατόμων που συναπαρτίζεται από οικογένεια.

Αφού παρήγγειλαν και έφαγαν μεγάλη ποσότητα εδεσμάτων, έφυγαν δίχως να πληρώσουν τον μεγάλο λογαριασμό που έκαναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για την ίδια σύνθεση ατόμων που έχει πράξει αναλόγως και σε άλλες επιχειρήσεις εστίασης.

Σε κάθε περίπτωση, η σύλληψη τους για τα αδικήματα αυτά θεωρείται θέμα χρόνου καθώς ήδη έχουν καταγραφεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος με το υλικό να έχει παραδοθεί στα “χέρια” των αρχών.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ