Εύβοια: Σφραγίστηκε τελικά το σουβλατζίδικο στο Αλιβέρι – Να πάρει θέση ο δήμος ζητούν οι κάτοικοι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Σφραγίστηκε τελικά το σουβλατζίδικο στο Αλιβέρι – Να πάρει θέση ο δήμος ζητούν οι κάτοικοι

Ανακοίνωση που αναφέρει τους λόγους που σφραγίστηκε στο σουβλατζίδικο στο Αλιβέρι ανήρτησε ο ιδιοκτητης με την τοπική κοινωνία να ζητάει την παρέμβαση του δήμου
Ανακοίνωση που αναφέρει τους λόγους που σφραγίστηκε στο σουβλατζίδικο στο Αλιβέρι ανήρτησε ο ιδιοκτητης με την τοπική κοινωνία να ζητάει την παρέμβαση του δήμου.
Πολύς ήταν ο κόσμος που σταματούσε το Σάββατο μπροστά από το πολύ γνωστό σουβλατζίδικο το οποίο σφραγίστηκε τελικά, για ν διαβάσει την ανακοίνωση που ανήρτησε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού στην πόρτα, στην οποία ανέφερε αναλυτικά όλους τους λόγους που οδήγησαν στο λουκέτο.
Η τοπική κοινωνία έχει ξεσηκωθεί και ζητάει από τον δήμο να πάρει θέση για το περιστατικό.

Το οικονομικό αδιέξοδο του ιδιοκτήτη είναι ο λόγος που μπαίνει λουκέτο στο σουβλατζίδικο ειδικά μετά και την απόφαση για οριστική απαγόρευση χρήσης τραπεζοκαθισμάτων.

Ο ιδιοκτήτης κ Κούρτης μίλησε στο evima.gr για το θέμα και ανέφερε: «Βάζω οριστικό λουκέτο καθώς ο δήμος δεν έδωσε λύση, μέχρι στιγμής, στο πρόβλημα της επιχείρησης”, τόνισε και πρόσθεσε πως όλοι οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που εδράζουν στο ίδιο στενό με αυτόν έχουν υπογράψει και ζητούν από το δήμο να γίνει πεζόδρομος μα αυτό δεν έχει προχωρήσει».

«Ζητώ τώρα να πάρει θέση ο κος Γιώργος Παπαδιόχος για το πρόβλημα που έχει προκύψει στην επιχείρηση μου», υπογραμμίζει και επισημαίνει πως όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες τον στηρίζουν και ζητούν άμεσα λύση.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου σύσσωμος καταδικάζει τις ενέργειες που οδηγούν στο κλείσιμο της επιχείρησης και ζητά τόσο από τον Δήμο όσο και από οποιονδήποτε άλλο φορέα ή ιδιώτη που εμπλέκεται, την εύρεση μιας λύσης που θα επιτρέψει στον κύριο Κούρτη τη διατήρηση της επιχείρησης του, η οποία τονίζουμε για ακόμη μια φορά πως αποτελεί τον μοναδικό τρόπο βιοπορισμού του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr