Εύβοια: Τι είναι το «GiANT Heart» γήπεδο που απέκτησε για πρώτη φορά το Νησί
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Τι είναι το «GiANT Heart» γήπεδο που απέκτησε για πρώτη φορά το Νησί

Ενέργειες ανάπλασης αθλητικών εγκαταστάσεων στην Εύβοια

Ενέργειες ανάπλασης αθλητικών εγκατάστασεων που χρήζουν άμεσης συντήρησης πραγματοποιεί και στην Εύβοια η Novibet μέσω του προγράμματος “The GiANT Heart”, που ξεκίνησε τον Μάιο του 2021, με κύριο στόχο την υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο, οι οποίες θα βελτιώσουν έμπρακτα τη ζωή πολλών συνανθρώπων μας.

Τον Αύγουστο του 2021, οι κάτοικοι της Εύβοιας ήρθαν αντιμέτωποι με μια από τις μεγαλύτερες   πυρκαγιές στη σύγχρονη ιστορία της χώρας, η οποία έπληξε καταστροφικά την περιοχή. Με γρήγορα αντανακλαστικά και υψηλό αίσθημα ευθύνης, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας που χρειάστηκε να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους λόγω της πρωτοφανούς αυτής φυσικής καταστροφής, το GiANT Heart με πρωτοβουλία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ανέλαβαν από κοινού δράση εξασφαλίζοντας προσωρινή στέγαση στους πληγέντες της πυρκαγιάς σε όλη την Εύβοια για τις πρώτες δύο εβδομάδες του Αυγούστου.

Για έναν τόπο που έχει δοκιμαστεί τόσο πολύ, τα οφέλη της προσθήκης ενός ποιοτικού χώρου άθλησης ξεπερνούν τις διαγραμμίσεις ενός απλού γηπέδου μπάσκετ. Ήταν φανερό πως οι κάτοικοι των περιοχών της Εύβοιας που επλήγησαν από την πυρκαγιά, είχαν μια έντονη ανάγκη για ένα χώρο αναψυχής, όπου θα μπορούσαν να εξασκήσουν ψυχή και σώμα. Η Novibet, διακρίνοντας μία ευκαιρία να συμβάλλει, φέρνοντας σημαντική θετική αλλαγή στην τοπική κοινωνία, γίνεται ξανά  σύμμαχος στην προσπάθεια για την επαναφορά των περιοχών της Β. Εύβοιας στην κανονικότητα, προσφέροντας στην τοπική κοινωνία μια πνοή αναβάθμισης και λειτουργικότητας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ακόμα μια GiANT Heart ξεκίνησε να χτυπάει στις αρχές του μήνα στην περιοχή της Βόρειας Εύβοιας και συγκεκριμένα στα Λουτρά Αιδηψού. Η Εύβοια φιλοξενεί πλέον το 9ο γήπεδο που ανακατασκευάζεται στο πλαίσιο του προγράμματος θετικής κοινωνικής αλλαγής “GiANT Heart” της Novibet, δίνοντας σε μικρούς και μεγάλους έναν υπερσύγχρονο και ασφαλή χώρο ψυχαγωγίας και άθλησης. Συνεχίζοντας το έργο προσφοράς της, η Novibet για ακόμα μια φορά υποστήριξε μία  τοπική κοινωνία της Ελλάδας που είχε ανάγκη.

Οι πρακτικές αλλά και αισθητικές βελτιώσεις του ανοιχτού γηπέδου στα Λουτρά Αιδηψού είναι πλέον εμφανείς. Η μεταμόρφωση του γηπέδου αφορούσε στην αναβάθμιση των ταμπλό και μπασκετών, καθώς και στο βάψιμο του δαπέδου και των διαγραμμίσεων με ένα χαρακτηριστικό χρωματικό συνδυασμό κίτρινου και μπλε, προσφέροντας στους αθλητές έναν νέο χώρο ψυχικής και σωματικής αναζωογόνησης. Το νέο γήπεδο μπάσκετ που ανακαινίστηκε είναι πλέον ανοιχτό στο κοινό και περιμένει να υποδεχτεί τους επισκέπτες του.

Σχετικά με το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς The Giant Heart

H Συμμαχία Αγάπης της Novibet και του Γιάννη Αντετοκούνμπο συστάθηκε τον Μάιο του 2021 με στόχο την ουσιαστική και πολύ-επίπεδη ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων και επίκεντρο την υλοποίηση μίας σειράς στοχευμένων δράσεων, βασισμένων στις αξίες της κοινωνικής προσφοράς, της ελπίδας και της δεύτερης ευκαιρίας. Έκτοτε, με όχημα το The GiANT Heart, έχουν προσφέρει σημαντική υποστήριξη σε τοπικές κοινωνίες, φορείς, αλλά και περιπτώσεις έκτακτων αναγκών. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr