Γλυκά Νερά: Ο 32χρονος πιλότος περιέγραψε τον δολοφόνο της Κάρολαϊν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Ο 32χρονος πιλότος περιέγραψε τον δολοφόνο της Κάρολαϊν

Ένα πραγματικό ανθρωποκυνηγητό έχει ξεκινήσει από το πρωί της περασμένης Τετάρτης (12.05.2021) όταν αποκαλύφθηκε το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με θύμα την 20χρονη Κάρολαϊν.

Η περιγραφή που έδωσε στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών ο 32χρονος πιλότος, ο σύζυγος της νεαρής Κάρολαϊν, εκτιμάται, σύμφωνα με την ΕΡΤ, πως η ταυτοποίηση και η σύλληψη των δραστών του άγριου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά είναι θέμα ημερών.

Τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών έχουν βάλει στο μικροσκόπιο συμμορίες αλλοδαπών και εξετάζουν καρέ καρέ τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο σύζυγος της 20χρονης έχει δει το πρόσωπο του ενός εκ των τριών δραστών και το έχει περιγράψει στις αρχές. Έτσι, η αστυνομία έχει σχηματίσει το προφίλ των δολοφόνων και θεωρεί ότι οι εξελίξεις είναι ζήτημα χρόνου.

Ο 32χρονος πιλότος κατέθεσε όταν ο δράστης ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει την 20χρονη Κάρολαϊν, του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσικλετιστή που φορούσε και έτσι είδε το πρόσωπό του. Ο δολοφόνος ήταν ως 30 ετών, μελαμψός, 1,72 ύψος και με περιττά κιλά.

Περιέγραψε στους αστυνομικούς, με κάθε λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, το χρώμα των ματιών του και των μαλλιών του. Σύμφωνα, πάντα, με την ΕΡΤ, δεν  μιλούσε καθόλου στους συνεργούς του, παρά  μόνο όταν ήταν να εγκαταλείψουν την μεζονέτα είπε κάποιες λέξεις σε μια άγνωστη γλώσσα για τον πιλότο.

Οι αστυνομικοί του έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών,  μήπως αναγνωρίσει τον δολοφόνο της γυναίκας του.

Αυτό θα γίνει και τις επόμενες ημέρες καθώς είναι μεγάλος ο αριθμός των υπόπτων, που έχουν μπει στο μικροσκόπιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Οι αστυνομικοί περιμένουν και τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια, καθώς θεωρούν σίγουρο πως ο δολοφόνος της Καρολάιν, άφησε γενετικό υλικό στο σώμα, και στα ρούχα που την έπνιξε και την έδεσε μπρούμητα πάνω στο κρεβάτι.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr