Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους: Είπαν το τελευταίο «αντίο» στην αδικοχαμένη Κυριακή ντυμένη νύφη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους: Είπαν το τελευταίο «αντίο» στην αδικοχαμένη Κυριακή ντυμένη νύφη

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι συγγενείς της άτυχης Κυριακής

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και σπαραγμού τελέστηκε η κηδεία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα που το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (1/4) δολοφονήθηκε με πέντε μαχαιριές από τον πρώην σύντροφό της, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Η κηδεία τελέστηκε το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια, εκεί όπου συγγενείς και φίλοι έσπευσαν προκειμένου να αποχαιρετήσουν την 28χρονη κοπέλα που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. Στον Ιερό Ναό ωστόσο έσπευσε και απλός κόσμος που με ένα λευκό τριαντάφυλλο στα χέρια ήθελε να πει το δικό του «αντίο» στη νεαρή κοπέλα που έσβησε στα χέρια του 39χρονου πρώην συντρόφου της.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι συγγενείς της άτυχης Κυριακής όπου αγκαλιασμένοι αποχαιρέτησαν την 28χρονη που δολοφονήθηκε άγρια μετά από μια σωρεία λανθασμένων χειρισμών στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, στο οποίο είχε σπεύσει επειδή κατάλαβε ότι κινδύνευε.

«Το παιδί μου», φώναζε η μητέρα της Κυριακής, ενώ ο πατέρας της μιλώντας λίγη ώρα αργότερα στους δημοσιογράφους ζήτησε θανατική ποινή για τους γυναικοκτόνους.

Άπαντες στη θέα του λευκού φέρετρου λύγισαν. Η άτυχη 28χρονη ήταν ντυμένη νύφη, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Την ίδια στιγμή με την κηδεία, ο 39χρονος δράστης που σκότωσε την Κυριακή οδηγούνταν κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr