Ιωάννα Ιωάννου: Αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα των εργαζομένων του Γ.Ν.Χαλκίδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιωάννα Ιωάννου: Αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα των εργαζομένων του Γ.Ν.Χαλκίδας

Ο Σύλλογος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας αγωνίζεται και συνεχίζει τις προσπάθειες για την στελέχωση του νοσοκομείου με μόνιμο-έμπειρο προσωπικό.
Ο Σύλλογος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας τίμησε την Παγκόσμια ημέρα Νοσηλευτή / Νοσηλεύτριας. Συγκεκριμένα 39 εργαζόμενοι βρέθηκαν χθες στα Δικαστήρια Χαλκίδας όπου συζητήθηκε η προσφυγή τους κατά του ΓΝΧαλκίδας, για τη μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου, με δικηγόρο τον κο Νικολόπουλο Γ.
Η πρόεδρος των εργαζομένων Ιωάννα Ιωάννου με αναρτησή της αναφέρει:
Όμως η 12η του Μάη δεν γιορτάζεται με λόγια και ευχολόγια, τιμάται με έργα, με δράση, με επαγρύπνηση και αγώνες!
Ο Σύλλογος εργαζομένων αγωνίζεται και συνεχίζει τις προσπάθειες για την στελέχωση του νοσοκομείου με μόνιμο-έμπειρο προσωπικό.
Σήμερα, μέλη του ΔΣ του Συλλόγου εργαζομένων βρέθηκαν στα Δικαστήρια Χαλκίδας, στο πλευρό 39 συναδέλφων, όπου συζητήθηκε η προσφυγή τους κατά του ΓΝΧαλκίδας, για τη μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου, με δικηγόρο τον κο Νικολόπουλο Γ..
Οι συνάδελφοι αυτοί υπηρετούν από το 2017 και αρχές του 2018, στο νοσοκομείο μας. Προσλήφθηκαν για τις ανάγκες του παλιού νοσοκομείου και με συνεχείς ανανεώσεις συμβάσεων, καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες, συνεχίζουν στο νέο νοσοκομείο….
Ως μάρτυρες υπεράσπισης, στο πλευρό των εργαζομένων, κατέθεσαν ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας κος Τζαφέρος Π. και η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων κα Ιωάννου Ι.
Παραβρέθηκαν για συμπαράσταση οι κύριοι Αντωνόπουλος Τ.(μέλος της Εκτελεστικής της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕΔΗΝ), Μούντριχας Δ.(Πρόεδρος του Ε.Κ.Εύβοιας), εργαζόμενοι του νοσοκομείου. Ενώ στήριξαν με την παρουσία τους, μέλη από το συνδικάτο τροφίμων και ποτών εύβοιας, από την ένωση ιδιωτικών υπαλλήλων Χαλκίδας και από την ομάδα γυναικών Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr