Ιστιαία: Κατέρρευσε η οροφή στα αποδυτήρια του γηπέδου της Α.Ε. Ιστιαίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιστιαία: Κατέρρευσε η οροφή στα αποδυτήρια του γηπέδου της Α.Ε. Ιστιαίας

Έπεσαν οι σοβάδες από την οροφή μέσα στα αποδυτήρια ευτυχώς σε ώρα που δεν βρισκόταν κανένας στο σημείο και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα
Κατέρρευσε τμήμα της οροφής των αποδυτηρίων στο γήπεδο της Α.Ε. Ιστιαίας.
Σύμφωνα με δημοσίευση στελέχους της ομάδας, σοβάδες έπεσαν στους χώρους των αποδυτηρίων του γηπέδου Ιστιαίας, ευτυχώς σε ώρα που δεν υπήρχε κάποιος εκεί πέρα και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
«Κάποιοι το έχουν πάρει στην πλάκα… πλήρης εγκατάλειψη το Εθνικό Στάδιο Ιστιαίας…», αναφέρει ο ίδιος.
Ο Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Γιάννης Κοντζίας προκελογικά είχε μιλήσει σε συνέντευξή του για τις αθλητικές υποδομές στην περιοχή.
Προεκλογικά ο Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς είχε παραχωρήσει συνέντευξη στον αθλητικογράφο Γιάννη Δραπανιώτη (στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ και νυν υπάλληλο Υπηρεσίας Δόμησης Ιστιαίας έπειτα από απ όφαση Δημάρχου) σχετικά με τις αθλητικές υποδομές στη περιοχή, ωστόσο δεν έχουν δημιουργηθεί νέοι χώροι άθλησης με ασφάλεια και σύγχρονο εξοπλισμό ενώ δεν πραγματοποιείται η συντήρηση που χρειάζονται καθώς τα γήπεδα συντηρούνται με δωρεές.
Όπως αναφέρεται, οι συνθήκες άθλησης δεν είναι και οι καλύτερες, ενώ δεν υπάρχει φύλαξη του χώρου με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ούτε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα λειτουργίας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr