Κατερινόπουλος: Δεν πείθει κανέναν πατέρα ο Μάνος Δασκαλάκης – Η ανάρτησή του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατερινόπουλος: Δεν πείθει κανέναν πατέρα ο Μάνος Δασκαλάκης – Η ανάρτησή του

Στο κάδρο των εξελίξεων στην υπόθεση της Πάτρας βάζει και τον Μάνο Δασκαλάκη

Στο κάδρο των εξελίξεων στην υπόθεση της Πάτρας βάζει και τον Μάνο Δασκαλάκη ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Νέες βολές και αιχμές κατά του Μάνου Δασκαλάκη, του πατέρα των τριών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα εξαπέλυσε ο επίτιμος ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Έχω εκφράσει πολλές φορές την άποψή μου. Ο κύριος Δασκαλάκης δεν πείθει. Δε δένουν αυτά που λέει ο κύριος αυτός. Γιατί την επόμενη μέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας πήγε στην Εισαγγελία Αθηνών να πάρει παραγγελία για να μεταφερθεί το παιδί σε ιατροδικαστή της Πάτρας; Πού την βρήκε την ψυχραιμία αυτή; Μέσα στον πόνο του και την αγάπη του για την Τζωρτζίνα;» αναρωτήθηκε για τον Μάνο Δασκαλάκη ο κ. Κατερινόπουλος.

Επιμένοντας, δε, στα ερωτήματά του για τον πατέρα των τριών παιδιών είπε «γιατί πήγε την επόμενη ημέρα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων για να πάρει από εκεί εντολή; Εμπιστεύονταν πολύ περισσότερο τον ιατροδικαστή της Πάτρας; Υπήρχαν λόγοι; Και ποιοι είναι αυτοί; Αυτός πρέπει να δώσει εξηγήσεις».

Πάτρα: Αινιγματική ανάρτηση Κατερινόπουλου για προφυλακίσεις

Νέες εξελίξεις που φτάνουν μέχρι το επίπεδο των προφυλακίσεων για την υπόθεση της Πάτρας προανήγγειλε ο επίτιμος ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος με ανάρτησή του στο Twitter λίγη ώρα μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Προφυλακιστηκε. Και τώρα ποια σειρά θα ακολουθηθεί;» αναρωτήθηκε ο Θανάσης Κατερινόπουλος στην ανάρτησή του στο Twitter το βράδυ της Δευτέρας.

Τις εξελίξεις αυτές είχε «δείξει» ο κ. Κατερινόπουλος και σε ανάρτησή του πριν από τρεις ημέρες όταν και είχε γράψει ότι η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκουείναι σταγόνα στον ωκεανό αφήνοντας να εννοηθεί πως η υπόθεση έχει βαθιές ρίζες.

«Αν πάει ο Μάνος δίπλα της θα τα ομολογήσει όλα»

Την ίδια στιγμή, στο Star μίλησε και η σύζυγος του πρώην συντρόφου της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Ξέρω ότι είναι μια γυναίκα χειριστική, ερωτευμένη με τον άνδρα της. Αυτό δεν είναι έρωτας… Είναι εμμονική, τρελή… Αν πάει ο Μάνος δίπλα της, γιατί τώρα δεν είναι δίπλα της, θα τα ομολογήσει όλα. Έλεγε ότι της είχε κάνει μάγια η πεθερά της» είπε η γυναίκα.

«Στην Πάτρα ήταν με το γέλιο. Δεν την έβλεπες ποτέ σκυθρωπή και τα μαύρα τα έβαλε τώρα, στον Σόμπολο, τη συνέντευξη» εξήγησε σε άλλο σημείο.

Η γυναίκα είχε ανταλλάξει ακόμα λίγα μηνύματα μαζί της, όταν η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παίδων: «Ήταν τον Οκτώβριο και βλέπω έχει κάνει μια ανάρτηση για το Αγλαΐα Κυριακού, ότι είχε ανέβει το παιδί για μια εξέταση. Και της στέλνω μήνυμα και της λέω ‘Καλησπέρα, μένουμε εκεί και είμαι πρόθυμη να σας φιλοξενήσω το παιδί να ξεκουραστεί’ και μου στέλνει ένα μήνυμα ‘Όχι… Ήταν κάτι τυπικό, σε ευχαριστώ καληνύχτα’. Δεν μου έδωσε να καταλάβω ότι κάτι γίνεται σοβαρό με το παιδί. Μας διέγραψε από φίλους» κατέληξε η γυναίκα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr