Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις οι δύο τραυματίες της οπαδικής συμπλοκής στη Θεσσαλονίκη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις οι δύο τραυματίες της οπαδικής συμπλοκής στη Θεσσαλονίκη

Με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», στη Θεσσαλονίκη, οι δυο νεαροί τραυματίες από τη συμπλοκή οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη στην περιοχή της Βούλγαρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο τραυματίες ηλικίας 22 και 24 ετών νοσηλεύονται στη Νευροχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ένας εκ των δυο χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, καθώς φέρεται να δέχθηκε χτυπήματα από αντικείμενο με καρφιά. Οι ζωές των δυο νεαρών δεν φαίνεται να διατρέχουν κάποιο κίνδυνο παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής τους.

Πώς έγινε το οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη

Το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή (29/10) στις 15:30, όταν περίπου 20-30 οπαδοί του ΠΑΟΚ ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με ισάριθμους οπαδούς του Άρη, στην περιοχή της Χαριλάου και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Καραμανλή και Βούλγαρη. Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έρχονταν από το κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας, ενώ οι οπαδοί του Άρη έβγαιναν από τα γραφεία συνδέσμου της ομάδας.

Για το οπαδικό επεισόδιο συνελήφθησαν 15 άτομα, από 16 έως 37 ετών, ενώ αναζητείται και ένας 21χρονος, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr