Νέα «βόμβα» Κατερινόπουλου: «Δεν ξέρω κατά πόσον η Πισπιρίγκου λειτουργούσε από μόνη της»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα «βόμβα» Κατερινόπουλου: «Δεν ξέρω κατά πόσον η Πισπιρίγκου λειτουργούσε από μόνη της»

«Υπάρχει μία προμελέτη, υπάρχει μία προετοιμασία...»

Για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί η κατηγορούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου να προμηθεύτηκε την κεταμίνη, μίλησε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Η διαδρομή της κεταμίνης θα αποτελέσει πολύ σημαντικό στοιχείο στα χέρια των αρχών, αφού δεν αποκλείεται να «ξεκλειδώσει» το μυστήριο της υπόθεσης θρίλερ.

Η Ρούλα δεν πήρε την κεταμίνη από το διαδίκτυο

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του ίδιου, η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου ως βασική ύποπτος για τον θάνατο του 9χρονου παιδιού της, δεν προμηθεύτηκε την κεταμίνη, από το διαδίκτυο, αλλά από κάπου αλλού.

«Υπάρχει μία προμελέτη, υπάρχει μία προετοιμασία και είναι θέματα που θα κριθούν από το δικαστήριο. Αν είναι έτσι όπως φαίνεται υπάρχει προμελέτη» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κατερινόπουλος μιλώντας στο Star για την υπόθεση.

Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια, «κατά τη διάρκεια του μήνα έκανε την αναζήτηση για την κεταμίνη, στις 15 είπε ο Μάνος Δασκαλάκης θέλω να χωρίσουμε και στις 17 του μήνα έχουμε τα υπόλοιπα. Η προμελέτη είναι δεδομένη, αν και εφόσον αποδειχθεί ενώπιον του ακροατηρίου ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ευθύνεται τελικά για τον θάνατο της 9χρονη Τζωρτζίνας. Δεν ξέρω κατά πόσον λειτουργούσε από μόνη της. Αυτός που θα έκανε ένα τέτοιο έγκλημα με μία ουσία, δε θα έψαχνε αυτή την ουσία μέσα στο διαδίκτυο. Δε θα την αγόραζε από το διαδίκτυο».

«Προφανώς κάποιος θα έψαχνε μέσω διαδικτύου για να δει τι κάνει η κεταμίνη, τις παρενέργειες της, τι κακό μπορεί να κάνει, αλλά από εκεί και πέρα θεωρώ ότι προμηθεύτηκε από αλλού αυτή την ουσία. Μην ξεχνάμε ότι πριν τρεις μέρες στην Εύβοια πιάστηκαν 200 κιλά κεταμίνης. Η οποία κεταμίνη θα όδευε προς τα στέκια των τοξικομανών. Άρα γιατί να πάει να αγοράσει μία τέτοια ουσία επίσημα με δίγραμμη συνταγή;» σημείωσε ο κ. Κατερινόπουλος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr