Παραλίγο να «πιαστούν στα χέρια» βουλευτής και δήμαρχος- Τι συνέβη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραλίγο να «πιαστούν στα χέρια» βουλευτής και δήμαρχος- Τι συνέβη

Μάλιστα «άναψαν» τόσο πολύ τα «αίματα» που στην αίθουσα όπου γινόταν η συνάντηση εισήλθαν οι αστυνομικοί

Σκληρές σκηνές διαδραματίστηκαν στο δημαρχείο Νικολάου Σκουφά κατά την επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στην περιοχή. Συγκεκριμένα ένας άγριος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στο δήμαρχο Κώστα Παπασιώζο και τον γαλάζιο βουλευτή Άρτας Γιώργο Στύλιο.

Οι δύο άνδρες μάλιστα λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, ενώπιον του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, των Γενικών Γραμματέων Υποδομών και Μεταφορών και Υγείας αλλά και του βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα.

Μάλιστα «άναψαν» τόσο πολύ τα «αίματα» που στην αίθουσα όπου γινόταν η συνάντηση εισήλθαν οι αστυνομικοί που συνόδευαν το κλιμάκιο προκειμένου να χωρίσουν δήμαρχο και «γαλάζιο» βουλευτής ώστε να αποφευχθεί η σύρραξη!

Τι συνέβη

Τι συνέβη όμως; Ο Δήμαρχος Κώστας Παπασιώζος μαζί με αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους υποδέχθηκε το κυβερνητικό κλιμάκιο στο δημαρχείο. Εκεί ενημέρωσε με κάθε λεπτομέρεια για το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα του Δήμου που έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία σύνταξης προϋπολογισμού.

Μάλιστα ανέφερε ότι η οδηγία που του δόθηκε από την κυβέρνηση ήταν να αυξήσει τα ανταποδοτικά τέλη από 1,60 στα τέσσερα ευρώ, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε να πράξει γιατί όπως είπε «οι πολίτες πληρώνουν ήδη ακριβά».

Ο «γαλάζιος» δήμαρχος , ο οποίος είχε διατελέσει και βουλευτής της, μάλιστα δεν έκρυψε την ενόχλησή του σημειώνοντας ότι υπάρχει και κυβερνητική ευθύνη που άφησε την οικονομική κατάσταση στο Δήμο του να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Η συγκεκριμένη όμως τοποθέτηση προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή Άρτας της ΝΔ, ο οποίος είπε ότι δεν είχε καμία γνώση της κατάστασης αυτής προκειμένου να συνδράμει από την πλευρά του. Όταν ο Δήμαρχος προσπάθησε να του εξηγήσει, ο βουλευτής Γιώργος Στύλιος, χτύπησε το χέρι στο τραπέζι – όπως ανέφεραν παρευρισκόμενοι – και η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

Ακολούθησαν «γαλλικά» μεταξύ δημάρχου και βουλευτή και οι φωνές  προκάλεσαν την παρέμβαση των αστυνομικών που συνόδευαν το κυβερνητικό κλιμάκιο!

Η επίσημη επίσκεψη έληξε άδοξα και ένας «γαλάζιος» εμφύλιος μόλις ξεκίνησε στην Ηπειρο…

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr