Προκόπι Εύβοιας: Δωρεά πυροσβεστικού οχήματος στον Σύλλογο εθελοντικών δυνάμεων Δασοπροστασίας και Διάσωσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προκόπι Εύβοιας: Δωρεά πυροσβεστικού οχήματος στον Σύλλογο εθελοντικών δυνάμεων Δασοπροστασίας και Διάσωσης

Στήριξη στους εθελοντές του Προκοπίου

Σύλλογος Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας & Διάσωσης Προκοπίου Ευβοίας

Την Τετάρτη 4 Μαϊου αντιπροσωπεία της ομάδας μας παρεβρέθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών για να παραλάβει εκ μέρους του Συλλόγου ένα πυροσβεστικό όχημα τύπου pick up ευγενική χορηγία της Alpha Bank.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Στυλιανίδης και ο διευθυντής της Alpha Bank κ. Β. Ράπανος.
Η Alpha Bank δώρισε συνολικά 6 πυροσβεστικά οχήματα σε ισάριθμες εθελοντικές ομάδες από Εύβοια, Αττική, Μεσσηνία, Λουτράκι ανάμεσα σε αυτές ήταν και ο Σύλλογος Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας και Διάσωσης Προκοπίου Ευβοίας.
Η γενναιόδωρη αυτή προσφορά πυροσβεστικών οχημάτων εκ μέρους της Alpha Bank σε συλλόγους εθελοντών μας κάνει πολύ χαρούμενους καθώς ενισχύει το έργο του εθελοντισμού και της δασοπροστασίας και νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που ανάμεσα στις υπόλοιπες ομάδες ήταν και οι Εθελοντές του Προκοπίου.
Η στήριξη του εθελοντισμού είναι απαραίτητη για την ενίσχυση των δυνατοτήτων πυρόσβεσης της χώρας μας και τη διαφύλαξη του δασικού μας πλούτου.
Alpha bank ευχαριστούμε πολύ!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr