Συνωστισμός στο κέντρο της Πάτρας -Εστησαν πάρτι με τύμπανα [εικόνα & βίντεο]
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνωστισμός στο κέντρο της Πάτρας -Εστησαν πάρτι με τύμπανα [εικόνα & βίντεο]

Απίστευτος συνωστισμός επικρατεί στην περιοχή του Κάστρου της Πάτρας, που «βουλιάζει» από κρούσματα κορωνοϊού τις τελευταίες εβδομάδες.

Στην περιοχή της Πάτρας, όπως μεταδίδει το thebest, νεαροί διασκεδάζουν, έχοντας τύμπανα και παίζοντας αυτοσχέδια μουσική ενώ συνεχώς προσέρχονται και άλλα άτομα. Κίνηση επικρατεί και στις σκάλες της Αγίου Νικολάου αλλά ο κύριος όγκος όσων διασκεδάζουν είναι στην περιοχή του Κάστρου.

Βίντεο: Πρωτοφανές πάρτι στην Πάτρα

Νωρίτερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τοπικού μέσου Tempo24, οι σκάλες της Αγίου Νικολάου στο κέντρο της Πάτρας «πλημμύρισαν» κόσμο. Η εικόνα αυτή με τον συνωστισμό στην περιοχή, δεν είχε καμία σχέση ούτε με την προηγούμενη Κυριακή που ο καιρός και πάλι ήταν ζεστός και φιλικός για βόλτες.

Παρόμοια εικόνα είχε παρατηρηθεί στην ίδια γωνιά της Πάτρας και το Σάββατο το απόγευμα, παρά το γεγονός πως σε γενικές γραμμές τηρούνται τα μέτρα περιορισμού μετάδοσης του κορωνοϊού.

Βίντεο: «Πιστοί» στα μέτρα οι Καρναβαλιστές της Πάτρας
Οι εικόνες αυτές δεν έχουν καμία σχέση με την εικόνα της πόλης με το πιο ξακουστό καρναβάλι στη χώρα , η οποία έμοιαζε έρημη το μεσημέρι της Κυριακής. Στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας όπου έκαναν άλλοτε παρέλαση τουλάχιστον 40.000 άτομα, το μεσημέρι δεν κυκλοφορούσε ψυχή. Άλλωστε άδειοι ήταν οι δρόμοι στην Πάτρα και το βράδυ του Σαββάτου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr