Θάνατος 22χρονης αθλήτριας: Η απάντηση της θείας της για το εμβόλιο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος 22χρονης αθλήτριας: Η απάντηση της θείας της για το εμβόλιο

Τέλος στην παραφιλολογία για το εμβόλιο - Η απάντηση της θείας της 22χρονης που πέθανε ξαφνικά στην Κομοτηνή.

Την ώρα που πολλοί απέδιδαν στο εμβόλιο για τον κορονοϊό τον ξαφνικό θάνατο της 22χρονης αθλήτριας στην Κομοτηνή, η θεία της θέλησε να δώσει τέλος στις φήμες που κυκλοφορούν, αναφέροντας πως η κοπέλα δεν είχε εμβολιαστεί.

Η ίδια, μίλησε στο MEGA και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η 22χρονη δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κοροναϊού. Σήμερα Παρασκευή (17/6) πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία της, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

«Είναι ανακοπή. Δεν είναι εμβολιασμένη που κάθονται και λένε. Δεν ήταν η Γεωργία εμβολιασμένη, ήταν αντίθετη σε όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, δήλωσε ότι «έκανε εξετάσεις, όλα ήταν εντάξει. Δεν ξέρω, μακάρι να ήξερα.

Κι εμείς αυτό λέμε τι να έχει γίνει» και πρόσθεσε ότι «ήταν η περίοδος εξεταστικής πάνω και είχε άγχος παράλληλα έκανε και τις προπονήσεις. Είχε και τον πατέρα της με το πρόβλημα που είχε. Ήταν φτωχοί άνθρωποι, πάρα πολύ φτωχοί και όλα αυτά την καταρράκωσαν».

Τι έδειξε η νεκροψία

«Δεν βρέθηκαν μακροσκοπικά ευρήματα» δήλωσε ο ιατροδικαστής του Νοσοκομείου Κομοτηνής, Νικόλαος Κιφνίδης, μετά τη νεκροψία που πραγματοποίησε, διερευνώντας τα αίτια του θανάτου της 22χρονης Γεωργίας από τα Χανιά, η οποία κατάρρευσε ενώ έκανε προπόνηση στην Κομοτηνή.

Έτσι το πόρισμα της εξέτασης αναφέρει ως αιτία θανάτου την «ανακοπή καρδιάς αγνώστου αιτιολογίας».

Το επόμενο στάδιο είναι το πόρισμα του ελέγχου των ιστοπαθολογικών εξετάσεων που θα διενεργηθούν σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της χώρας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr