Θρήνος στη Χαλκίδα: Έφυγε από τη ζωή η Μαίρη Φατούση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρήνος στη Χαλκίδα: Έφυγε από τη ζωή η Μαίρη Φατούση

Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Κυριακή στις 5 το απόγευμα στον ιερό ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στη Χαλκίδα

Την τελευταία της πνοή άφησε, δύο χρόνια πριν συμπληρώσει έναν αιώνα ζωής, η Μαίρη Φατούση, μητέρα του γνωστού ναυάρχου ε.α και πολιτικού στελέχους της ΝΔ Νίκου Φατούση.

Ο χαμός της βύθισε στο πένθος τον γιο της και τη σύζυγό του Γιάννα, την κόρη της Παναγιώτα, τα εγγόνια, τα δισέγγονα καθώς και τους υπόλοιπους συγγενείς.

Ο γιος της Νίκος Φατούσης θέλησε να την αποχαιρετίσει με μία ξεχωριστή και συγκινητική ανάρτηση στο facebook, γράφοντας τα εξής:

“Χθες το βράδυ έφυγε για την γειτονιά των Αγγέλων το ποιο αγαπημένο μου πρόσωπο της ζωής μου. Έφυγε ο άνθρωπος που με γέννησε, με μεγάλωσε με φροντίδα , στοργή κι αρχές. Σε όλη της την ζωή ήταν δίπλα μου συμπαραστάτης όπου την χρειαζόμουν.

Έφυγε η μητέρα μου από τον μάταιο αυτό κόσμο και πήγε να συναντήσει τον πατέρα μου. Καλό Παράδεισο μανούλα μου. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ!!”

Συγγενείς και φίλοι της Μαίρης Φατούση θα συγκεντρωθούν σήμερα Κυριακή 19 Ιουνίου, στις 5 το απόγευμα, στον ιερό ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στη Χαλκίδα όπου θα τελεστεί η κηδεία της.

Η ταφή της εκλιπούσης θα γίνει στο Κοιμητήριο Ερέτριας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr