Βασίλης Ντινόπουλος: «Είχε βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό», λέει ο αδερφός του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασίλης Ντινόπουλος: «Είχε βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό», λέει ο αδερφός του

«Ο αδερφός μου ήταν μοναδικός, ήταν στον τομέα του, στην δουλειά του, σε ότι έκανε ήτανε πρώτος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αδερφός του.

Ο αιφνίδιος θάνατος του Βασίλη Ντινόπουλου, γιου του δημοσιογράφου και πρώην πολιτικού Αργύρη Ντινόπουλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια, προκάλεσε θλίψη στην οικογένειά του και στα αγαπημένα του πρόσωπα.

«Ο αδερφός μου ήταν μοναδικός. Σε ό,τι έκανε ήταν πρώτος. Είχε βραβευτεί και τώρα πρόσφατα. Ήταν πάρα πολύ καλό παιδί, δεν ήταν κακός άνθρωπος. Είχε βοηθήσει πολύ κόσμο και τα παιδιά που δούλευε όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Ήταν χαρισματικός», ανέφερε αρχικά ο Αναστάσιος – Οδυσσέας Ντινόπουλος, μιλώντας στον Alpha.

Και πρόσθεσε: «Έπασχε από διαβήτη. Γενικά ταλαιπωρούνταν χρόνια και είχε βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό, το πάλευε, δυσκολευόταν αλλά το προσπαθούσε. Το επάγγελμά του ήταν αρκετά δύσκολο».

«Ο αδερφός μου είχε σπουδάσει κινηματογραφία. Σιγά σιγά, μόνος του, με πολλές θυσίες και κόπο, κατάφερε να είναι ο καλύτερος locaction manager στην Ελλάδα. Τώρα έκανε δουλειές και στο Χόλιγουντ. Ήταν συνέχεια στο τρέξιμο. Το στρες και το άγχος που περνούσε ο αδερφός μου ήταν… δεν μπορώ να το φανταστώ» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr