Έκτακτη οικονομική ενίσχυση: 100 ευρώ σε 45 οικογένειες από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση: 100 ευρώ σε 45 οικογένειες από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας, δεν έμεινε θεατής στις δυσκολίες των ημερών

Στα μεγάλα προβλήματα που δημιουργεί η νέα κρίση ακρίβειας, κανένας οργανωμένος οργανισμός δεν μπορεί να παραμένει ασυγκίνητος και εφησυχασμένος.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της εποχής και τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες τις οποίες όλοι μας βιώνουμε, αποφάσισε να σταθεί δίπλα στους συναδέρφους μας που νιώθουν πιο έντονα τις επιπτώσεις αυτής της κρίσης: τις πολύτεκνες, τρίτεκνες και ορφανικές οικογένειες των μελών μας.

Γι’ αυτό, ως ελάχιστη προσφορά αποφάσισε για πρώτη φορά, την «Έκτακτη Οικονομική Στήριξη» σε 45 «δικές» μας οικογένειες, με την παροχή διατακτικών αξίας 100 ευρώ για αγορές σε super market σε όλο τον Νομό μας.

Σε αυτήν μας την προσπάθεια, πολύτιμοι αρωγοί και συμπαραστάτες καλύπτοντας ένα μέρος αυτού του ποσού, υπήρξαν επιχειρήσεις που κατά σειρά και ανάλογα με το ύψος της χορηγίας ήταν οι: «ΤΕΡΤΙΠΗΣ-ΣΟΪΛΕΔΗΣ MARKET» – «SUPER MARKET ΚΡΗΤΙΚΟΣ» – «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» – «ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ» – «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» – «ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΣ – ΜΑΥΡΙΚΟΥ ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΥ ΥΙΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ». Τους ευχαριστούμε θερμά…

Οι προσπάθειές μας για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων θα συνεχιστούν σε όλα τα επίπεδα και οι συνάδερφοί μας να είναι βέβαιοι ότι θα εξαντλήσουμε και την τελευταία δυνατότητα να τους στηρίξουμε στην δύσκολη αυτή οικονομική κρίση…

Καλή Ανάσταση!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr