Ο Παλαιστίνιος Πρέσβης στην Ελλάδα απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Πρωθυπουργό

Ο Πρέσβης της Παλαιστίνης στην Ελλάδα κ. Marwan Toubassi, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς και σε όλους τους Υπουργούς της νέας κυβέρνησης της Ελλάδας για τη νίκη της παράταξής τους στις βουλευτικές εκλογές στις 07/07/2019. Ο Πρέσβης Toubassi ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο της νέας κυβέρνησης και ευχαρίστησε τα μέλη της νέας κυβέρνησης για την υποστήριξή τους και την πάγια θέση τους για την αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους βασισμένη στη λύση των δυο κρατών στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ. Ο Πρέσβης εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως οι ιστορικές Ελληνό – Παλαιστινιακές σχέσεις θα ενισχυθούν περαιτέρω. 

Ο Πρέσβης Toubassi απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Αλέξιο Τσίπρα και τον ευχαρίστησε για την υποστήριξή του και την πάγια θέση του κόμματός του σχετικά με το Παλαιστινιακό – Ισραηλινό ζήτημα στηρίζοντας τη Λύση των δύο κρατών στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα του Κράτους της Παλαιστίνης την Ανατολική Ιερουσαλήμ, δίπλα στο Κράτος του Ισραήλ. 

Συγχαρητήριες επιστολές εστάλησαν εκ μέρους του Πρέσβη Toubassi σε όλους τους Προέδρους των κομμάτων κα. Φώφη Γεννηματά, Πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ, τον κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, Γενικό Γραμματέα του Κ.Κ.Ε., τον κ. Κυριάκο Βελόπουλο, Πρόεδρο του κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, τον κ. Γιάνη Βαρουφάκη, Πρόεδρο του Κινήματος ΜΕΡΑ25 που κατάφεραν να εισέλθουν στη νέα Βουλή των Ελλήνων.