Ερέτρια: Τι απαντά ο δήμος για τη συναυλία κατά της βίας σε βάρος γυναικών
Ειδησεις ευβοια

Ερέτρια: Τι απαντά ο δήμος για τη συναυλία κατά της βίας σε βάρος γυναικών

Απάντηση σχετικά με τα παράπονα που εξέφρασαν για τον Δήμο Ερέτριας, διοργανωτές συναυλίας, έδωσαν κύκλοι του Δήμου μιλώντας στο evima.gr.
Οι κύκλοι του Δήμου Ερέτριας αναφέρουν στο evima.gr σχετικά με τη δημοσίευμα για τη συναυλία της Γλυκερίας και Ασλανίδου στην Ερέτρια, πως ο σύλλογος, στην αίτησή του προς τον Δήμο, δεν αναφέρει πουθενά για «συναυλία κατά της βίας των γυναικών».

Οι κύκλοι του Δήμου προσθέτουν πως δεν ήταν καν στον προγραμματισμό των εκδηλώσεων που επιχορηγούνται από τον Δήμο και ότι δεν υπάρχει δυνατότητα επιχορήγησης όλων των εκδηλώσεων που θα αποφασίσει όποτε θέλει ο κάθε σύλλογος.

«Μακάρι να είχαμε τόσα χρήματα χρήματα», προσθέτει χαρακτηριστικά.

Τα παράπονα των συλλόγων

Να σημειωθεί ότι στην ανακοίνωσή τους, οι σύλλογοι ζήτησαν από τον Δήμο Ερέτριας την παραχώρηση του χώρου, παροχή υδραυλικών και ηλεκτρολογικών υπηρεσιών και παροχή καθισμάτων για το κοινό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «από τον Δήμο παραχωρήθηκε μόνο ο χώρος του Νησιού των Ονείρων καθώς και η χρήση νερού και ρεύματος, χωρίς καμία επιπλέον υλική ή άυλη υποστήριξη».

Αναφέρουν επίσης ότι «το σύνολο των εξόδων, τόσο σε υπηρεσίες όσο και σε προμήθειες που απαιτούνται για την οργάνωση κι ολοκλήρωση της συναυλίας θα καλυφθούν από τα εισιτήρια, τις χορηγίες ιδιωτών, το μπαρ, τις συνδρομές των μελών καθώς και την εθελοντική εργασία μελών και φίλων».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr