Εύβοια: Εθελοντική αιμοδοσία στο Αλιβέρι από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Εθελοντική αιμοδοσία στο Αλιβέρι από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Τη 2η Εθελοντική Αιμοδοσία πραγματοποιεί η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου

Εθελοντική Αιμοδοσία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας.

Με ανακοίνωσή της η Ένωση παροτρύνει μέλη του σώματος της νότιας Εύβοιας να συμμετέχουν στην Εθελοντική αιμοδοσία προσφέροντας αίμα για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας.

«Ανακοινώνουμε στα μέλη και συναδέλφους μας που υπηρετούν στα τμήματα της νότιας Εύβοιας (Α.Τ. Αλιβερίου, Α.Τ. Κύμης & Α.Τ. Καρύστου), ότι την Πέμπτη 01 Δεκεμβρίου 2022 η Ένωσή μας, με την πολύτιμη συνεργασία του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας και του Τμήματος της Αιμοδοσίας του, θα συμμετάσχει στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου. 

Η 2η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από τις 09:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. προκειμένου να ενισχυθεί η Τράπεζα Αίματος της Ένωσης μας (αριθμός μητρώου συλλόγου/ομάδας εθελοντών αιμοδοτών: 16.241) και σε αυτή μπορούν να συμμετέχουν και τα μέλη των οικογενειών μας, καθώς και όποιοι συμπολίτες μας το επιθυμούν.

Σας ενημερώνουμε τέλος, ότι όσοι εκ των μελών μας και συναδέλφων μας δώσουν αίμα, δικαιούνται την χορήγηση τετραήμερης αιμοδοτικής άδειας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr