Χαλκίδα: Αναβλήθηκε για αύριο η απολογία των δύο ψαράδων για την υπόθεση Βαλυράκη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα: Αναβλήθηκε για αύριο η απολογία των δύο ψαράδων για την υπόθεση Βαλυράκη

Η αναβολή οφείλεται στην αποχή του δικηγορικού συλλόγου Χαλκίδας.

Αναβλήθηκε η σημερινή απολογία των δυο ψαράδων λόγω αποχής δικηγόρων του συλλόγου Χαλκίδας. Παρά την αίτηση του δικηγόρου τους κ. Δημήτρη Καρβέλη για εξαίρεση ο ανακριτής τους έδωσε προθεσμία για αύριο προκείμενου να απολογηθούν.

H οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη με βάση μια μαρτυρία θεωρεί υπεύθυνους για τον θάνατο του 78χρονου στην θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας τους δύο ψαράδες. Σύμφωνα με την μαρτυρία ενεπλάκησαν σε άγριο καυγά με τον Σήφη Βαλυράκη και τον χτύπησαν πριν ο 78χρονος πέσει στη θάλασσα και χάσει τη ζωή του.

Αθώος δηλώνει ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους ψαράδες

Ο κατηγορούμενος ψαράς, δηλώνει αθώος και υποστηρίζει ότι την ημέρα του θανάτου τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του ήταν στο σπίτι με συγγενείς τους.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου δήλωσε: “Εκείνη την ημέρα εμείς δεν πήγαμε στη δουλειά. 24/1 ήμασταν με τις οικογένειές μας σπίτι, είχα καλέσει και τον μπατζανάκη μου, μιλήσαμε και στο κινητό. Δεν βγήκα καθόλου από το σπίτι εκείνη την ημέρα. Είχαμε έρθει από ταξίδι… Είμαι 40 χρόνια στη θάλασσα, τώρα μας κατηγόρησε αυτός ο “ψευδομάρτυρας” που μας είδε ότι τον χτυπούσαμε αυτόν τον άνθρωπο, τον Σήφη Βαλυράκη με το κοντάρι, εφόσον το σκάφος μου ήταν δεμένο στο λιμάνι, που το γράφει και η φωτογραφία του drone, η ώρα που λέει (ο μάρτυρας) που χτυπάγαμε, εμείς ήμασταν δεμένοι στο λιμάνι”.

Παράλληλα, επιμένει: “Εγώ δεν είχα πάει στο λιμάνι με το αυτοκίνητό μου. Και δεν είναι το  αυτοκίνητό μου. Και ένας μάρτυρας πήγε ο άνθρωπος και είπε – γιατί έχει ο βαρκάκι του δίπλα σε εμένα εκείνη την ημέρα – και λέει: “μπορεί ναι, μπορεί να είναι το δικό μου” δεν ξεχωρίζεται το αυτοκίνητο”.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr