Γιατρός ξέχασε μέσα σε ασθενή βελόνα μήκους 13 εκατοστών – Πώς το ανακάλυψε η γυναίκα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατρός ξέχασε μέσα σε ασθενή βελόνα μήκους 13 εκατοστών – Πώς το ανακάλυψε η γυναίκα

Δύο γυναικολόγοι-χειρουργοί γιατροί καταδικάστηκαν σε 14 και 11 μήνες φυλάκισης αντίστοιχα, και ένας νοσηλευτής καταδικάστηκε σε 7 μήνες φυλάκισης για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια καθώς ξέχασαν μία βελόνα μέσα στην κοιλιά ασθενούς

Έναν απίστευτο «Γολγοθά» τραβάει μία γυναίκα 59 ετών η οποία επί πέντε μήνες είχε στο σώμα της μία μεταλλική βελόνα 13 εκατοστών, την οποία ο γιατρός της ξέχασε σε χειρουργείο ρουτίνας γυναικολογικής φύσεως.

Η γυναίκα συνέχιζε να πονάει φρικτά μετά από εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε και έτσι έκανε και νέες εξετάσεις. «Και λέω Θεέ μου είναι δυνατόν να έχω αυτούς τους 5 μήνες το αντικείμενο αυτό μέσα στην κοιλιακή μου χώρα; Έκανα τον σταυρό μου. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο απλά ήμουν σοκαρισμένη», δήλωσε στο MEGA η 59χρονη.

Η 59χρονη για μήνες ένιωθε πόνους στους νεφρούς. Αρχικά της είπαν ότι ο πόνος οφείλεται στο χειρουργείο γυναικολογικής φύσεως στο οποίο είχε υποβληθεί. Όταν όμως ένα βράδυ μεταφέρθηκε με πόνους στα επείγοντα περιστατικά, η αξονική έδειξε βελόνα 13 εκατοστών, ξεχασμένη… στην περιοχή των νεφρών.

«30 Σεπτέμβρη με πιάνει κολικός νεφρού και πηγαίνω σε άλλη ιδιωτική κλινική. Οι γιατροί εκεί αντιλαμβάνονται μια ανεπανόρθωτη ζημιά στον ουρητήρα αλλά την ύπαρξη ενός ξένου σώματος».

Η εγχείρηση είχε πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ενώ εξαιτίας αυτού προκλήθηκε μερική νεφρική ανεπάρκεια.

«Ύστερα από 5 χρόνια, οι δύο γυναικολόγοι-χειρουργοί γιατροί καταδικάστηκαν σε 14 και 11 μήνες φυλάκισης αντίστοιχα, και ο νοσηλευτής καταδικάστηκε σε 7 μήνες φυλάκισης. Η ασθενής τους όμως είναι πλέον καταδικασμένη να υποβάλλεται κάθε έξι μήνες σε χειρουργεία», ανέφερε η δικηγόρος της Κάτια Χαλίσκου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr