Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής μαθητή δημοτικού έξω από το σχολείο του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής μαθητή δημοτικού έξω από το σχολείο του

Σοκάρει η καταγγελία απόπειρας αρπαγής ενός μαθητή δημοτικού έξω από το σχολείο του
Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης στην περιοχη του Ντεπό με την καταγγελία μίας μητέρας για απόπειρα αρπαγής του παιδιού της, ο οποίος είναι μαθητής της ΣΤ τάξης δημοτικού σχολείου.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr, ο μαθητής έφυγε χθες, το μεσημέρι στις 13.15 από σχολείο με τους φίλους του και ξεκίνησε με τα πόδια για το σπίτι.

Όπως αναφέρει η καταγγελία της μητέρας, ένα παλιό αυτοκίνητο, μάρκας Hyundai, χρώματος ασημί, με τρεις επιβάτες, ακολούθησαν τον 12χρονο, όταν αυτός χώρισε από την παρέα των συμμαθητών του, με τους οποίους έφυγε από το σχολείο. Σε κάποιο σημείο της διαδρομής το αυτοκίνητο σταμάτησε και ένας από τους επιβάτες βγήκε και άρχισε να κυνηγάει το παιδί.

Το αγόρι έτρεξε και λίγα μέτρα παρακάτω συνάντησε έναν περαστικό από τον οποίο ζήτησε βοήθεια. Τότε ο επιβάτης του ΙΧ που το καταδίωκε, μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε.

Το αγόρι έφτασε σπίτι του τρομαγμένο και σε κατάσταση σοκ, όπως περιέγραψε η μητέρα του, η οποία και ενημέρωσε την αστυνομία, αλλά και το σχολείο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr