ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαχαίρωσε τον αδερφό του σε λαιμό και θώρακα: «Του έπαιρνε τα λεφτά για τζόγο και γυναίκες»

Σοκαρισμένη είνα η γειτονιά στα Πατήσια, όπου σημειώθηκε η οικογενειακή τραγωδία το πρωί της Κυριακής (05.06.2022), όταν 59χρονος σκότωσε τον 69χρονο αδερφό του, μέσα στο σπίτι τους.
Μαχαίρωσε τον αδερφό του σε λαιμό και θώρακα: «Του έπαιρνε τα λεφτά για τζόγο και γυναίκες»

Σοκαρισμένη είνα η γειτονιά στα Πατήσια, όπου σημειώθηκε η οικογενειακή τραγωδία το πρωί της Κυριακής (05.06.2022), όταν 59χρονος σκότωσε τον 69χρονο αδερφό του, μέσα στο σπίτι τους.

 

Ο δράστης μαχαίρωσε τον αδερφό του στο λαιμό και το θώρακα και στη συνέχεια παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε φίλος των αδερφών στο newsit.gr, ο 59χρονος έπαιρνε συνεχώς χρήματα από τον 69χρονο: “Έπαιρνε 1500 από τον ΟΛΠ και του ζητούσε χρήματα ως δικαιολογία για τις ανάγκες του σπιτιού και τελικά τα ξόδευε σε τζόγο και γυναίκες”.

 

Άλλος φίλος και γείτονας των δύο ανδρών ανέφερε πως: “Τον (δράστη) τον γνωρίζω εδώ και 15χρονια. Από την πλευρά μου όλα τα χρόνια που τον γνώριζα έκανα ό,τι είναι δυνατό, τον φρόντιζα, του έφερνα φαγητό, καφέ, γάλα. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Δούλευε μέχρι πριν τρία χρόνια στον Πειραιά στο λιμενικό, στα ΟΛΠ. Σταμάτησε γιατί βγήκε στη σύνταξη. Μπορώ να πω ότι φαινόταν ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να κάνει ένα τέτοιο κακό. Τα φάρμακα που έπαιρνε, δεν τα έπαιρνε κατά τη γνώμη μου σωστά. Δηλαδή, δεν τα έπαιρνε στις ώρες του, δεν τα έπαιρνε καθημερινά και τα έπαιρνε οπότε ήθελε. Είχε ψυχολογικά προβλήματα, πήγαινε τακτικά στο γιατρό. Και όλοι οι γείτονες τον πρόσεχαν, γιατί ήταν καλός και φιλότιμος. Τον έβλεπα τον τελευταίο καιρό να έχει κάποια επιθετικότητα. Με τον αδερφό του είχε κάποια θέματα, τον “ενοχλούσε” ο αδερφός του, πολύ. Έμεναν μαζί και οι δύο ανύπαντροι. Το θύμα ήταν λίγο περίεργος σαν χαρακτήρας, ιδιόρρυθμος, ίσως επειδή ήταν και η κατάσταση έτσι. Και είχε κι εκείνος μια κακή συμπεριφορά αν και δεν είχα επαφές μαζί του. Από ό,τι μου έλεγε ο (δράστης) ήταν επιθετικό το θύμα. Τον τελευταίο καιρό τον είχα δει πολύ χάλια τον (δράστη) και είχα να τον δω ένα μήνα. Δεν ξέρω αν είχαν διάφορες μεταξύ τους, αλλά είχαν έντονους καβγάδες. Μου το έλεγε για την επιθετικότητα και μάλιστα είχα ενημερώσει κάποιους δικούς του ότι ο (δράστης) δεν είναι καλά αυτό το χρονικό διάστημα, πρέπει να κάνετε κάτι, τους έλεγα”.

 

Σε σοκ είναι γείτονας των αδερφών, ο οποίος μετακόμισε στην πολυκατοικία μόλις πριν από πέντε μήνες και περιέγραψε στο newsit.gr: “Είδα το πτώμα το πρωί. Είχαν μισάνοιχτη την πόρτα οι αστυνομικοί. Ο μικρότερος αδερφός πρέπει να είχε ψυχολογικά προβλήματα. Πρέπει το φονικό να έγινε σήμερα τα ξημερώματα γύρω στις 6, αλλά δεν ακούσαμε τίποτα. Βασικά δεν είχαμε ακούσει τίποτα, ούτε καβγάδες. Μια φορά τον έχω δει τον 69χρονο που νομίζω ήταν ο διαχειριστής της πολυκατοικίας”.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ