Πατέρας 11χρονης που παρενοχλήθηκε από τον δάσκαλό της: Πώς ανακάλυψε τι συμβαίνει
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατέρας 11χρονης που παρενοχλήθηκε από τον δάσκαλό της: Πώς ανακάλυψε τι συμβαίνει

Το πώς έφτασε στην φρικτή συνειδητοποίηση ότι ο δάσκαλος της, παρενοχλεί την κόρη του περιγράφει ο πατέρας της 11χρονης

Όπως περιγράφει ο πατέρας της μαθήτριας τηλεφώνησε στην μητέρα της και της είπε να μην την στείλει σχολείο μέχρι να ελέγξει κάποια πράγματα, είπε ο ίδιος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ουσιαστικά ήθελε να ελέγξει το Viber της μικρής κοπέλας το πρωί, όπως και έκανε. Παρατήρησε πως όχι μόνο είχε σβήσει όλα τα μηνύματα της αλλά είχε αφαιρέσει και την επαφή του δασκάλου.

Όταν την ρώτησε το γιατί, η μικρή του αποκάλυψε το τι συμβαίνει απορώντας γιατί ο δάσκαλος, της στέλνει τέτοια μηνύματα.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας αναφέρει πως ο δάσκαλος έγραφε στην μικρή κοπέλα μηνύματα όπως «Θέλω να σε σφίξω στην αγκαλιά μου και να σου δώσω 1.000 φιλιά».

Ο πατέρας τότε τηλεφώνησε στο σχολείο και είπε στον διευθυντή πως η κόρη του δεν θα παραστεί στο μάθημα εξαιτίας αδιαθεσίας με τον διευθυντή να του απαντά πως θα ενημερώσει τον δάσκαλο.

«Και μιλήσαμε με την μικρή, ήρθαμε σε συμφωνία ότι κάτι δεν μου αρέσει σε όλο αυτό αλλά δεν μου φάνηκε παράλογο γιατί μίλαγε με πολλά παιδάκια αυτός», αναφέρει προσθέτοντας πως καθώς δεν θα ήταν παράλογο να υπήρχε επαφή του συγκεκριμένου με τους μαθητές του μέσω διαδικτύου για λύση αποριών και διευκρινίσεις επί του μαθήτος, δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι αυτός στην πραγματικότητα προσπαθούσε να τα αποπλανήσει.

«Τους έκανε κοπλιμέντα, ήταν σαν ένα αθώο φλερτ. Δεν βρήκε έδαφος στα άλλα κοριτσάκια, αφού βρήκε έδαφος με την δική μου, ασχολήθηκε με την δική μου καταλάβατε;», δηλώνει και προσθέτει πως εν συνεχεία ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές δείχνοντας μηνύματα που δήλωναν φλερτ.

«Έλεγε μου λείπεις, θέλω πολύ να σε ξαναδώ στο σχολείο!», περιγράφει ο πατέρας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr