Συγκινεί ο σκύλος που θρηνεί τον φίλο του στη μέση του δρόμου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκινεί ο σκύλος που θρηνεί τον φίλο του στη μέση του δρόμου

Ο σκύλος επιβεβαιώνει την φήμη του πιο πιστού φίλου προκαλώντας συγκίνηση

Το γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει οι συγκλονιστικές εικόνες ενός σκύλου που θρηνεί τον φίλο του στην μέση του οδοστρώματος στην Κρήτη, επιβεβαιώνοντας τη φήμη του πιο πιστού φίλου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Cretapost τα δύο σκυλάκια βρίσκονταν στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών στο Ηράκλειο Κρήτης, σέρνοντας μάλιστα αλυσίδες μαζί τους.

Το βίντεο καταγράφηκε από διερχόμενη οδηγό, σύμφωνα με την οποία, το ένα σκυλάκι ήταν ήδη νεκρό, όταν η ίδια το βρήκε. Αμέσως ενημέρωσε τη φιλοζωική και γρήγορα έφτασαν εθελοντές στο σημείο όπου βρέθηκε το νεκρό σκυλάκι, το οποίο πιθανολογείται πως παρασύρθηκε από κάποιο αυτοκίνητο.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια, το σκυλάκι που επιβίωσε αρνούνταν να φύγει από το πλευρό του φίλου του, θρηνώντας το χαμό του στο οδόστρωμα ενώ δεν άφηνε κανέναν να πλησιάσει το νεκρό σκύλο, προσπαθώντας να τον προστατεύσει.

Κινητοποιήθηκαν πολλοί εξαιρετικοί άνθρωποι και τους ευχαριστώ. Εγώ είχα φύγει από το σημείο όταν έφτασαν για βοήθεια, καθώς δούλευα στις 21:00 και αφού είχα επικοινωνήσει με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούσα. Συνήθως είμαι εκείνη που πράττει και όχι εκείνη που απλά ειδοποιεί.

Δεν είχα το θάρρος όμως εκείνη τη στιγμή να βοηθήσω παραπάνω. Από ότι είδα ένας νεαρός εθελοντής χάιδεψε τον σκυλάκο, τον ηρέμησε και τον παρέλαβαν οι κυνοκόμοι.

Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου. Και όσους κινητοποιήθηκαν από τον δήμο και το κυνοκομείο Ηρακλείου. Το άλλο σκυλάκι δυστυχώς ήταν ήδη νεκρό. Η αφοσίωση του φίλου του με έχει συνταράξει πραγματικά. Μεγαλείο από τα ζώα…. κρίμα για το σκυλάκι που χάθηκε. Κρίμα και για τη ζωή σε αλυσίδα που πέρασαν. Και τα δύο έσερναν αλυσίδες. Αυτό ζω αυτή τη στιγμή» γράφει στην ανάρτησή της η εθελόντρια.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr