Τραγωδία στο Γυμνό Ευβοίας: Έτσι σκοτώθηκαν οι τρεις εργάτες – Οι τρεις συλλήψεις
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στο Γυμνό Ευβοίας: Έτσι σκοτώθηκαν οι τρεις εργάτες – Οι τρεις συλλήψεις

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ένας τραυματίστηκε σοβαρά από ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών.

Συγκλόνισε το πανελλήνιο το μεσημέρι της Πέμπτης 1 Απριλίου, η είδηση του τραγικού θανάτου τριών ανθρώπων από ηλεκτροπληξία την ώρα της δουλειάς τους, στην περιοχή του Γυμνού Ευβοίας, στο δήμο Ερέτριας.

Ο ένας εκ των τριών εργατών βρέθηκε νεκρός πάνω στην κολώνα, ενώ οι άλλοι δυο ήταν απανθρακωμένοι στο έδαφος. Οι δύο από τους τρεις θανόντες είναι από την Χαλκίδα και ο τρίτος αλλοδαπός από το Μαλακώντα.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια εργασιών υπογειοποίησης, έσπασε ένα καλώδιο, το οποίο στη συνέχεια ήρθε σε επαφή με άλλα ηλεκτροφόρα καλώδια, με αποτέλεσμα να χτυπηθούν από το ρεύμα οι τρεις άτυχοι υπάλληλοι.

Ο θάνατος και των τριών εργαζομένων ήταν ακαριαίος, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο ένας εκ των τριών εργατών βρέθηκε νεκρός πάνω στην κολώνα, ενώ οι άλλοι δύο έπεσαν στο έδαφος.

Με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας και της πρόκλησης σωματικών βλαβών συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι για το τραγικό δυστύχημα στην Εύβοια.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima οι τρεις προσαγωγές που έγιναν χθες το απόγευμα μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Πρόκειται για τον εργοδηγό, τον μηχανικό και την επιβλέπουσα του έργου και μία από τις κατηγορίες που θα συμπεριληφθούν στην δικογραφία είναι αυτή της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και πρόκληση  σωματικών βλαβών σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr